Adatvédelmi tájékoztató

A bellonfaiskola.hu WWW site hozzáférés feltételei
Ezt a World Wide Web Site-ot (továbbiakban internet oldalak) Magyarországon a magyar törvények szerint bejegyzett Bellon Faiskola üzemelteti,
székhelyének címe: 4002 Debrecen, Kádár dűlő 74/b
1. Szellemi tulajdon
Az internet oldalakon megjelenő összes anyag a Bellon Faiskola szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen anyagokról másolatot készíteni és sokszorosítani, kivéve azoknak az on-line megtekintéshez szükséges mennyiségét. Személyes használatra azonban megengedett teljes internet oldalak kinyomtatása. A fenti általános alapelvek mellett a Bellon Faiskola időről időre lehetőséget biztosíthat az internet oldalakról hátterek, képernyőkímélők és egyéb segédprogramok letöltésére. Az ilyen letöltésekre vonatkozóan a Bellon Faiskola letöltési feltételei az irányadóak.
2. Az információk megbízhatósága
Az oldalon található információk a Bellon Faiskola ügyfeleinek szólnak és nem minden esetben alkalmazhatók jogi szempontból. A Bellon Faiskola mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldal tartalma pontos és friss legyen. Az oldalon található anyagok nem számítanak hivatalos állásfoglalásnak, a Bellon Faiskola semmilyen felelősséget nem vállal az oldal használatának következményeiért.
Az információk a Bellon Faiskola magyarországi ügyfelei részére készültek, más országokban nem feltétlenül helytállóak. A Bellon Faiskola minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy a internet oldalak tartalma pontos és naprakész legyen. A Bellon Faiskola fenntartja a jogot a termékspecifikációk megváltoztatására, előzetes figyelmeztetés nélkül.
AZ INTERNET OLDALAKON TALÁLHATÓ ÁLLÍTÁSOKRA JOGI ÉRTELEMBEN SEMMILYEN MÉRTÉKBEN NEM LEHET TÁMASZKODNI. A Bellon Faiskola A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN KIZÁRJA A FENTIEKRE VONATKOZÓ MINDENNEMŰ FELELŐSSÉGÉT.
A fenti általános kizárás mellett a Bellon Faiskola, a törvény által megengedett legnagyobb mértékben, kizárja a felelősségét, minden az internet oldalak használatából és az internet oldlakhoz történő hozzáférésből eredő felhasználót érő kár tekintetében. (Kivéve a halálesetre vagy személyi sérülésre vonatkozót.)
3. Adatvédelem
A Bellon Faiskola tiszteletben tartja az oldalra látogatók személyiségi jogait. A Bellon Faiskola csak akkor gyűjt személyes információt Önről (mint név, cím, telefon vagy e-mail cím) ("Személyes adatok"), ha Ön azt önszántából adja meg. Amennyiben Ön megadja személyes adatait, azok felhasználásra kerülhetnek marketing célokból, illetve kapcsolatfelvétel céljából. 
Ha el szeretné távolítani a már megadott adatokat az adatbázisunkból, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a lap alján található e-mail címen vagy telefonszámon! Ennek alapján megtesszük a megfelelő intézkedéseket, hogy eltávolítsuk adatait adatbázisunkból.
A Bellon Faiskola minden, az internet oldalakra látogató egyén (továbbiakban felhasználó) személyes jogait tiszteletben tartja. Jelen 3. bekezdés vázolja a Bellon Faiskola által begyűjtött és tárolt információkat, valamint azok felhasználását.

3.1. Személyes adatok
A Bellon Faiskola a felhasználókkal kapcsolatban nem gyűjt személyre szóló információkat (azaz név, cím, telefonszám, vagy e-mail cím, "Személyes adatok"), hacsak a felhasználók az adataikat önszántukból meg nem adják. Ha nem szeretné, hogy Személyes adatait rögzítsük, kérjük, ne adja meg azokat. 
Amennyiben a Bellon Faiskola számára megadja Személyes adatait, ezeket a Bellon Faiskola jelenleg és a jövőben marketing, piackutatás, értékesítési adatok nyomon követése és kapcsolattartás céljából tárolja

3.2. Automatikusan begyűjtött nem személyre szóló információk
Bizonyos esetekben nem személyre szóló információkat is gyűjthetünk a felhasználókkal kapcsolatban. Ilyen típusú információk lehetnek többek között a használt internetes böngésző típusa, a használt számítógépes operációs rendszer típusa és a website domain neve, ahonnan internet oldalunkra vagy hirdetésünkre lépett.

3.3. A felhasználók merevlemezére automatikusan helyezhető információk
Amikor Ön az internet oldalakat megtekinti, bizonyos információkat tárolhatunk a számítógépén. Ez az információ az egyedi azonosító program, úgynevezett "Cookie", vagy egyéb hasonló fájl formátumát ölti fel, és többféleképpen is segítségünkre lehet. Az egyedi azonosítók például lehetővé teszik, hogy egy website-ot vagy hirdetést a felhasználók érdeklődéséhez és preferenciáihoz igazítsunk. A legtöbb internetes böngésző lehetőséget ad az egyedi azonosító merevlemezről történő törlésére, blokkolására, vagy figyelmeztető üzenet megjelenítésére a tárolása előtt. Ezekről a funkciókról további információt a böngésző leírásában vagy súgójában találhat.

3.4. Kapcsolattartás
Amennyiben Ön Személyes adatait az internet oldalakon megadta, és szeretné, hogy ezeket az információkat nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a 6. pontban található e-mail címen, vagy hívja központi telefonszámunkat.
Mindent megteszünk, hogy ezeket az információkat meglévő fájljainkból mielőbb töröljük.
4. Irányadó törvények
Ezt a site-ot a hatályos magyar jogszabályok alapján hoztuk létre és ezek alapján üzemeltetjük. A site-ra vonatkozó vitás kérdések esetén a vonatkozó magyar hatályos jogszabályok rendelkezései irányadók, esetleges peres eljárás esetében a magyar Polgári Perrendtartás szabályai irányadók és a magyar Bíróságok jogosultak eljárni.
5. Árak és dokumentumok
A tartalom a publikáció időpontjában lesz pontos. Kérjük, keresse fel kereskedőjét a változtatásokkal kapcsolatos információkért. Minden adat az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem vállalható felelősség az adatok pontosságáért, hitelességéért. A nyomtatott színek eltérhetnek az eredeti színektől. Vásárlás előtt keresse fel kereskedőjét a pontos elérhetőségekkel kapcsolatban.
6. Hírlevél kezelés
Hírlevélről bármikor leiratkozhat az info@bellonfaiskola.hu címre küldött e-mail-ben!
A Bellon Faiskola tehát az Önre vonatkozó információkat jelenleg, és a jövőben, marketing célból tárolja, beleértve a telemarketinget, piackutatást és az értékesítési adatok nyomon követését.