Bellon Faiskola

4002 Debrecen Kádár dűlő 74/b; Tel: +36 30 983-7162; Fax: +36 52 536-111
GPS koordináták: 47.533; 21.519
E-mail: bellon@t-online.hu

Nyitva tartás:

Hétfő-péntek: 7-16 óráig, szombat: 8-12 óráig (szeptember-november, február-április)
vasárnap: zárva

Fontos tudnivalók:

Az áraink az áfát nem tartalmazzák és a feltüntetett árak kisker árak, aki viszonteladó vagy kertépítő, azoknak külön küldjük a nagykeres árlistát!
Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy postai úton NEM szállítunk árut!

 

Bellon Faiskola nagyobb térképen való megjelenítése

Bellon Faiskola térkép

bellon faiskolaCsaládi vállalkozásunkat 1986 óta folytatjuk, Magyarország egyik legkiválóbb adottságokkal rendelkező területén, Debrecenben. A város nyugati részén elhelyezkedő faiskolánk, közel 20 Ha –on végez oltvány előállítást. Szakmai tapasztalataink és minőségi oltványainknak köszönhetően 2002-ben megkaptuk a Kiváló Faiskola címet.

Az elmúlt évtizedek alatt szerzett tapasztalataik alapján, kiváló minőségű oltványokat tudunk előállítani úgy a gyümölcsfák, mint a dísznövények esetében. Ma már évente több tízezres nagyságrendben állítunk elő oltványokat, melyeket kis és nagytételben forgalmazunk kis és nagykereskedelmi értékesítéssel egyaránt, megrendelőink részére. Gyümölcs- és díszfaiskola telepünkön kiszolgálunk önkormányzatokat, parképítőket, árudásokat, telepítőket és kiskert tulajdonosokat is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, minden kedves vendégünket várjuk szeretettel telephelyünkön, ahol speciális szaktanácsadással, akár egyedi igények kielégítésével is állunk rendelkezésére.

Bellon Zsolt

 

 

Bellon, Faiskola, Oltvány, Gyümölcsfa, Gyümölcsfaiskola, Díszfaiskola, Konténeres Díszfa, Örökzöld
Honlapkészítés: DCSoft II Kft.